Normál kép: gkid_jofogas_ingatlan_ig.jpg   Méret: 770x524 Színmélység: 24bit Felbontás: 300dpi
Nagy kép: gkid_jofogas_ingatlan_ig_nagykep.jpg   Méret: 3508x2386 Színmélység: 24bit Felbontás: ismeretlen
Kattintson az új ablakban való nagyításhoz! 
Click to enlarge it in a new window!

Képaláírás: Az ingatlanpiac Magyarországon.

Ismertető szöveg: "A legnagyobb hazai apróhirdetési oldal, a Jófogás.hu és piackutató partnere, a GKI Digital közös iparági elemzése rávilágít arra, hogy az idei év egyértelmű áttörést jelent a lakóingatlanok piacán, hiszen a sokéves, jelentős visszaesésből idén (mind az árak, mind a forgalom darabszáma tekintetében) úgy tűnik képes lesz kilábalni az ingatlan szektor, ugyanakkor a lendület még könnyen megtörhet.
Az iparági elemzés legfontosabb megállapításait 3 részes sorozatban mutatjuk be. Az elemzés a magyar és nemzetközi gazdasági adatok valamint a Jófogás.hu hirdetési statisztikák felhasználásával segít pontosabban bemutatni a jelenleg is zajló változásokat és a mögöttük rejlő okokat.
A bevezető cikkünkben az ingatlanpiacon zajló folyamatok okait tárjuk fel, valamint bemutatjuk a Jófogás.hu adatai alapján a várható trendeket. A sorozat 2. része az ingatlanpiac, 3. része pedig az albérletpiac idei alakulását fogja részletesen bemutatni."
(Forrás: http://www.gkidigital.hu/2015/09/24/mi-tortenik-az-ingatlanpiacon-hirtelen-novekedes-de-vajon-torekeny-a-fellendules/)


   Felvétel a kedvencek közé vagy megosztás másokkal/Bookmark or share this page